Αγέλη Λυκοπούλων – 91ο Σύστημα Προσκόπων Αγίου Ανδρέα

Category Archives: Αγέλη Λυκοπούλων

Διήμερη δράση Λυκοπούλων (ηλικία 7-11 χρόνων) στην Ευρύχου

Η Αγέλη Λυκοπούλων προγραμματίζει διήμερη δράση στο χωριό Ευρύχου το Σαββατοκυρίακο 25-26 Μαρτίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην πιο κάτω επιστολή και συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά.

Δράση για την Ημέρα του Προσκόπου Κλάδου Λυκοπούλων

Ο Κλάδος Λυκοπούλων της Επαρχίας Λευκωσίας οργανώνει δράση για όλα τα Λυκόπουλα της Επαρχίας μας το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο.

Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και την δήλωση συμμετοχής για τη δράση πιο κάτω

Διήμερη δράση Αγέλης Λυκοπούλων και Ομάδας Προσκόπων 19-20 Νοεμβρίου – Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου

Η Αγέλη Λυκοπούλων και η Ομάδα Προσκόπων του Συστήματός μας, οργανώνουν διήμερη δράση για τα Λυκόπουλα και τους Προσκόπους το Σαββατοκυρίακο 19-20 Νοεμβρίου 2022 στο χωριό Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου.

Καλοκαιρινή κατασκήνωση Αγέλης Λυκοπούλων 9-16 Ιουλίου 2022

Δείτε όλες τις πληροφορίες για την κατασκήνωση της Αγέλης Λυκοπούλων μας στα Πλατάνια στο βιβλιαράκι που θα βρείτε πιο κάτω.

Δήλωση συμμετοχής https://form.jotform.com/221281259931052

Διήμερη δράση Αγέλης Λυκοπούλων

Η Αγέλη Λυκοπούλων του Συστήματός μας οργανώνει διήμερο δράση για όλα τα Λυκόπουλά της στις 21 και 22 Μαΐου 2022. Παρακαλώ κατεβάστε την επιστολή πιο κάτω και διαβάστε όλες τις πληροφορίες.

Για να δηλώσετε τα παιδιά σας στο διήμερο, παρακαλώ συμπληρώστε την πιο κάτω google form η οποία σας έχει σταλεί και στο κινητό σας. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeg2U-FF6IIr_g1C6rcL3dTnbZ6XFt7iz-x741omSrYVD5gNw/viewform?usp=sf_link